Брудна кухня і кухарі без масок: KFC дісталося від “Ревізора”

Під час карантину всі заклади повинні дотримуватися правил, які тимчасово ввів МОЗ у зв’язку з поширенням коронавірусу. У програмі “Ревізор.Карантин” Юлія Панкова зі своєю командою перевірила, як дотримується санітарно-гігієнічні норми ресторан швидкого харчування KFC.

Панкова розповіла, що директор закладу американської мережі KFC, розташованого в Києві за адресою проспект Бажана,1, не стежить за тим, щоб кухарі, які безпосередньо контактують з продуктами, носили маски і рукавички. Ведуча наголосила, що це показник безвідповідальності по відношенню до здоров’я клієнтів.

Працівник навіть не розумів, що контактує з їжею вже після її остаточної готовності і термічної обробки. В такому стані вона потрапляє в організм клієнта. Після того, як Панкова попросила хлопця надіти маску він заявив, що не контактує з людьми і вона йому не потрібна. Інший співробітник, який був у масці, носив її неправильно, вона не була надіта на ніс і прикривала лише рот.

Ведуча зазначила, що коронавірус не завжди проявляється симптоматично і працівник не може стверджувати, що не хворий. Незважаючи на те, що курятина, яка є головним продуктом KFC, була простікерована, завакумована і зберігалася в холодильній камері, на кухні було брудно.

“Показники аналізатора олії – в нормі. І я вперше побачила, як заклад впроваджує вимоги HACCP. Але через недотримання кухарями санітарно-гігієнічних норм під час карантину «Ревізор» не рекомендує українцям цей заклад”, – підсумувала ведуча.

Нагадаємо, київська Sushi33 провалила інспекцію «Ревізора» під час пандемії коронавірусу.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.