Журналіст видання Forbes порадила мандрівникам вирушати замість Парижа до Києва. У числі плюсів української столиці вона згадала прекрасну кухню і відкритий доступ до всіх визначних пам’яток.
“У минулому році Київ відвідали 1,6 мільйона осіб, у той час, як в Париж навідалися 83 мільйони”, – зазначає автор матеріалу Рана Гуд.
За її словами, низький потік туристів дозволяє отримати вільний доступ до цікавих місць і місцевої кухні.
Вона пише, що повечеряти в українській столиці можна смачно і за прийнятною ціною. Особливо журналістка виділила борщ, який можуть подати і без м’яса, традиційні голубці і чомусь хінкалі, названі просунутою версією вареників.
У числі найбільш цікавих місць Рана Гуд згадала Києво-Печерську Лавру з її соборами і печерами, Михайлівський Золотоверхий монастир, Володимирський собор, Золоті ворота, Національний оперний театр та інші.
Також у статті йдеться про близькість Києва до Чорнобиля, і можливість здійснити екскурсію в зону відчуження, чия популярність різко зросла після виходу однойменного серіалу.
Вартість проїзду по місту на таксі дивно невисока від 2 до 19 доларів на Uber X и Uber Black відповідно.
Як повідомляли раніше, команда британських і українських вчених виготовила експериментальний радіоактивно безпечний алкоголь з води з свердловин Чорнобиля, а також пшениці і з допомогою традиційної методики «homemade». Виготовлений алкоголь назвали «Атомік» (Atomik).