Корисний сніданок: рецепт вівсянки з котлетою з індички від ведучої Нового каналу

Якщо ви вважаєте вівсянку несмачною їжею, значить, ви просто неправильно її готуєте. Знайти до цієї каші правильний підхід допоможе Оля Манько – ведуча тревел-проекту «У кого більше?», який Новий канал презентує цієї осені.

– Я люблю снідати вівсянкою з котлетками з індички. Вони виходять дуже смачними, тому що я додаю в них сир, він тане, і утворюється чудова скоринка, – каже Оля.

Інгредієнти:

• вівсянка – півсклянки на одну порцію;

• філе індички або куряче – 400 г;

• яйце – 2 шт.;

• твердий сир – 100 г;

• борошно – 2 ст.л.;

• овочі – за бажанням;

• сіль, перець, приправи – за смаком.

Спосіб приготування:

1. Філе наріжте дрібними кубиками або подрібніть блендером.

2. Наріжте дрібними кубиками сир, додайте його до подрібненого філе.

3. Потім додайте в масу яйця, борошно, сіль, перець і приправи (за смаком).

4. Сформуйте невеликі котлетки й відправте їх у розігріту на 180 градусів духовку на 30-40 хвилин.

5. Відваріть вівсянку. Викладіть до неї котлетки та улюблені овочі.

Як смачно приготувати вівсянку

1. Перший секрет дуже простий – чітко дотримуйтесь пропорцій, зазначених на упаковці.

2. Вівсянка виходить смачнішою, якщо її приготувати не на воді, а на молоці. Крім того, це корисно. 

3. Варіть кашу не більше десяти хвилин, інакше вона може втратити свій смак.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.