Якщо ви вважаєте вівсянку несмачною їжею, значить, ви просто неправильно її готуєте. Знайти до цієї каші правильний підхід допоможе Оля Манько – ведуча тревел-проекту «У кого більше?», який Новий канал презентує цієї осені.
– Я люблю снідати вівсянкою з котлетками з індички. Вони виходять дуже смачними, тому що я додаю в них сир, він тане, і утворюється чудова скоринка, – каже Оля.
Інгредієнти:
• вівсянка – півсклянки на одну порцію;
• філе індички або куряче – 400 г;
• яйце – 2 шт.;
• твердий сир – 100 г;
• борошно – 2 ст.л.;
• овочі – за бажанням;
• сіль, перець, приправи – за смаком.
Спосіб приготування:
1. Філе наріжте дрібними кубиками або подрібніть блендером.
2. Наріжте дрібними кубиками сир, додайте його до подрібненого філе.
3. Потім додайте в масу яйця, борошно, сіль, перець і приправи (за смаком).
4. Сформуйте невеликі котлетки й відправте їх у розігріту на 180 градусів духовку на 30-40 хвилин.
5. Відваріть вівсянку. Викладіть до неї котлетки та улюблені овочі.
Як смачно приготувати вівсянку
1. Перший секрет дуже простий – чітко дотримуйтесь пропорцій, зазначених на упаковці.
2. Вівсянка виходить смачнішою, якщо її приготувати не на воді, а на молоці. Крім того, це корисно.
3. Варіть кашу не більше десяти хвилин, інакше вона може втратити свій смак.