М’які булочки і більше соусу: McDonald’s змінює рецепти бургерів

Американський McDonald’s Corp. вносить незначні зміни до рецептів приготування бургерів. Про це повідомляє сайт компанії.

Зазначається, що зміни спрямовані на підвищення якості бургерів і передбачають використання “м’якших і повітряніших” булочок та додавання цибулі в котлети безпосередньо при обсмажуванні, завдяки чому “вони стануть соковитішими”. Крім того, у “Біг-Маку” буде більше соусу.

Приготовлені за новою технологією бургери вже продаються в Австралії, Канаді, Бельгії та на заході США. У 2024 році вони будуть доступні по всій території Штатів.

Ціна оновлених бургерів не зміниться.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.