Захотілося випити чогось новенького – бармен поганого не порадить. Адже він знає смаки всіх коктейлів та інших напоїв у меню. Та чи не підсуне він вам якусь бодягу під виглядом мохіто? Аби дізнатись, що коїться за барною стійкою, журналістка проекту «Таємний агент» (Новий канал) Олександра Башкатова влаштувалася на роботу барменом у столичному пабі. Про це йдеться в прес-релізі «Нового каналу».
“Гарний антураж, дерев’яні столи, приглушене світло, грає рок, – розповідає Олександра. – Заклад справив на мене хороше враження. Але те, що я побачила за стійкою і в приміщенні, де миють посуд, неприємно вразило”.
Дівчина дізналася, як у цьому пабі «доглядають» за келихами.
“Працівниця витирала посуд не спеціальною ганчірочкою, а старою футболкою, – говорить агентка. – Вона ще й похвалилася, що часто приносить старі речі, щоб використовувати їх на роботі. Більше того, жінка зізналася, що власники не замінюють їм старі рушники для посуду. Тому вона забезпечує себе всім необхідним сама”.
Та це не найгірше, що побачила Олександра. Адже через кілька хвилин вона помітила таргана, що «відпочивав» собі на чистому посуді.
“Схоже, що в закладі таргани – це друзі працівників, – каже дівчина. – Адже їхня реакція на комах мене здивувала. Вони сміялися й розповідали, що «Андрій живе в одному кутку, а Гоша – в іншому». Але це ж цілковита антисанітарія!”
В іншому пабі Олександра влаштувалась на кухню. З її розслідування ви дізнаєтесь, як у пиво на розлив до старого доливають свіже. А ще побачите, як готують закуски до пінного. Після цієї програми ви 100% будете ретельніше обирати паби, щоб відпочинок був приємним і безпечним!