Ведуча Нового каналу розказала, як вона готує холодний весняний суп.
Супи можна легко пристосувати до сезону. І в цьому їх цінність. От вже з’явилася редиска та зелень. Ведуча програми «Ревізор» (Новий канал) Юлія Панкова рекомендує приготувати легку, поживну та смачну окрошку.
– Назва популярного супу походить від дієслова «кришити» – дрібно нарізати, – розповідає Юля. – Базові інгредієнти треба порізати й залити квасом. Страва готується дуже швидко і подається холодною. Такий суп добре втамовує спрагу. Я вже сезон окрошки відкрила, і вам раджу!
Інгредієнти:
- 3 шт. – яєць
- 2 шт. – картоплі
- 3 шт. – редиски
- 1 пучок – зеленої цибулі
- 2 шт. – огірків
- ½ л – хлібного квасу
- ½ л – води
- 3 ст. л. – сметани
- Дрібку солі
Приготування:
- Відваріть картоплю та яйця.
- Поріжте цибулю, покладіть її в каструлю і гарненько розітріть із сіллю.
- Додайте до цибулі дрібно порізані інші інгредієнти.
- Залийте водою і квасом, додайте сметану.