“Ревізор” перевірив, як гастрономи в Києві дотримуються санітарних норм під час карантину і був в шоці

В умовах карантину в Україні продовжують свою роботу так звані бюджетні “гастрономи біля дому”. Ведуча спецвипусків «Ревізор. Карантин» Юлія Панкова перевірила, як у таких магазинах дотримуються санітарно-гігієнічні норми і рекомендації МОЗ.

В одному з київських гастрономів у спальному районі міста команда “Ревізора” виявила цілий ряд порушень. У першу чергу в очі кинулася відсутність медичної маски у деяких покупців, що вже є порушенням, так як власники закладів не повинні пускати таких покупців в приміщення. Примітно, що директор цього магазину була в гумових рукавичках і масці, якою тільки прикрила рот.

Також було з’ясовано, що готові страви на вітринах зберігаються при неправильній температурі, а продавці не знають, який у них термін придатності. Крім того, команді не показали жодного документа на готову продукцію в магазині і не зізналися, де і ким все це готується. У підсумку провідною довелося звертатися до держустанов щодо вжиття відповідних заходів.

Повний випуск програми буде показаний на Новому каналі 23 квітня о 18:00.

Як повідомлялося раніше, Кабінет міністрів зобов’язав магазини видавати відвідувачам маски, дозволивши робити їх самостійно.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.