Суші за 3000 доларів: де подають таку унікальну страву?

А як часто ви маєте можливість скуштувати свої улюблені суші? Дійсно, зараз ця страва не є чимось екзотичним та диковинним. Існує доволі велика кількість рецептів суші. Мільйони прихильників суші по всьому світові можуть дозволити собі ласувати улюбленою стравою хоч кожен день. Суші в Чернівцях по своїй вартості є доволі доступними та виготовленні тільки з самих свіжих продуктів.

Хто створив рецепт найдорожчих суші у світі?

Якщо задати питання звичайному українцю: з чого складаються суші? То відповідь буде цілком очевидною: основні складові це рис, лист норі та начинка з риби або морепродуктів. Що тут можна ще домислити? 

Але майстри суші постійно конкурують один з одним, намагаючись удосконалити рецепт, внести щось своє, таке собі авторське бачення цієї страви. І багатьом це вдається дуже вдало. 

Анжеліто Аранета – молодший, він усім відомий також як “шеф – кухар Карат” із Філіппін вважає недостатнім тільки зробити просто смачний рол, а велику роль у цьому повинні мати декор та подача страви. Свої “золоті” суші він готує виключно з вишуканих продуктів та ще на додачу прикрашає їх філіппінськими перлинами та африканськими діамантами. Завдяки своїм суші про його ім’я дізнались по всьому світу. А для того, щоб скуштувати його страви вам доведеться відправитися до Маніли, столиці Філіппін. І заплатити за таке задоволення від 2500 доларів.

З яких продуктів складаються “золоті” суші?

З самої назви вже зрозуміло, що ми не будемо писати, що підіть у найближчий супермаркет та придбайте там звичні нам продукти. Звичайно, ні. Анжеліто готує свої суші виключно з найдорожчих продуктів. Усім цікаво було дізнатися, які це продукти. Тому Анжеліто сам відповів на це питання у своїх акаунтах. Це:

  • японський рис, який вариться у фільтрованій артезіанській воді, якій не менше 70 років;
  • маринований огірок;
  • манго;
  • цукор мусковадо;
  • дикий шафран;
  • норвезький лосось преміум – класу;
  • м’ясо крабу;
  • ікра норвезького лосося;
  • фуа – гра;
  • італійський оцет 12 – ти літньої витримки.

Що ж, такий склад продуктів не можна назвати доступними та звичайними. Але Анжеліто Аранета – молодшому і цього видалося замало. Замість листя норі він використовує листя з їстівного 24 – каратного золота. І прикрашає свої витвори мистецтва філіппінськими перлинами, які доставляють йому з острова Палаван. А ще додає діаманти у 20 каратів. 

А їсти такі суші потрібно паличками, виструганими з рожевого дерева. До речі, вони настільки відполіровані, що немає навіть найдрібнішого виступу. 
А взагалі, це все говорить не про якісь там змагання або гонитву за наживою, а про те, наскільки майстер любить свою справу. Сушисти Pronto теж проявляють свою фантазію та готують для вас чудові суші та роли. Ви можете переконатись у цьому самі.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.