Як підібрати ресторан для святкування річниці?

Важливі події в житті хочеться відзначати в особливих місцях, де панує атмосфера урочистості та затишку. Коли мова заходить про річницю відносин або весілля, ідеальний варіант – ресторани: смачна їжа, ненав’язлива музика, свічки. Однак далеко не всі заклади підходять для святкування удвох. Поговоримо про те, як вибрати ресторан для романтичної вечері.

Інтер’єр створює атмосферу

Як тільки ми заходимо в приміщення, відразу розуміємо, подобається нам там чи ні. Перше, за що чіпляється погляд, – інтер’єр. Навряд чи ви оберете для такого особистого торжества паб з гучною музикою і черепами на стінах або нічний клуб. Швидше це буде невеликий заклад, оформлений в стилі прованс, або сучасний ресторан із комфортними дорогими меблями і незвичайним декором. Обов’язково звертайте увагу на музичний супровід в залі. Заздалегідь попросіть адміністратора підібрати відповідний репертуар і столик з гарним видом у відокремленому місці.

Не зайвими при сервіруванні будуть живі квіти – вашій другій половинці точно сподобається.

Кухня задає настрій вечора

Звичайно ж, головне в ресторані – це кухня. Які страви будуть актуальні в випадку з річницею? Безумовно, все залежить від особистих смаків. Якщо ви і ваша половинка – любителі соковитого ароматного м’яса, тоді сміливо замовляйте позиції з хоспер-меню. На сьогоднішній день така піч – ідеальний варіант для приготування м’ясних та рибних страв. Продукт не пересушується, залишається соковитим, зберігає всі корисні властивості, при цьому готується без додавання зайвого жиру – те, що потрібно для вечері.

Якщо ваша наречена або дружина віддає перевагу чомусь зовсім легкому, замовте їй салат «Цезар з тигровими креветками» – безпрограшний варіант. Незвично та оригінально виглядають на столі морепродукти – щупальця восьминога, мідії в мушлях, кальмари, рапани. Їх можна спробувати в якості закусок. Прихильникам італійської кухні припаде до душі ароматна піца з печі і паста з ніжним вершковим соусом. А ось гурмани безумовно оцінять качине, кроляче м’ясо та червону рибу.

Обслуговування – обличчя ресторану

Важливою складовою в роботі кожного закладу є обслуговуючий персонал. Погодьтеся, якщо працівники привітні, ненав’язливі і охайні, в ресторан обов’язково захочеться повернутися, щоб знову відчути себе бажаним гостем. Бувають випадки, коли необхідна конкретна допомога офіціанта: вчасно винести подарунок або букет квітів, увімкнути музику або приглушити світло. Обов’язково заздалегідь висловлюйте подібні прохання, щоб персонал надав вам максимальну увагу.

У ресторані Les Green Lounge вас чекає незабутній вечір: зал із затишним інтер’єром, приємне обслуговування, а головне смачна і завжди актуальна їжа! Також гості можуть спробувати авторські коктейлі біля барної стійки. Заздалегідь плануйте вечір, і тоді все напевно пройде чудово!

 

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.